En konstutställning som välkomstaktivitet kanske?

I somras var jag med i Nyhetsmorgon och pratade om tips för att få bra stämning på fester. Och apropå mitt motto som är att alla älskar att känna sig sedda så har jag ett till tips på det temat som man enkelt kan applicera på fester. Eller ok, det är inte så enkelt. Men det är kul! Och värt! 

Vad sägs om... trumvirvel... en konstutställning där alla gäster är en tavla?! Som du har i början på festen som folk kan stå och mingla vid det första de gör. Så blir det som en sorts vernissage där folk lär känna varandra extra bra. Vill du spinna vidare lite mer kanske du slänger dit några väldigt konstnärliga accessoarer så folk kan lajva att de är på en äkta vernissage, eller varför inte ställa dit ett stafli, penslar och färger så kan gästerna bidra med självporträtt eller avbildningar av varandra? 

Själv är jag otroligt dålig på att rita och måla, så jag skulle bara skriva ut färdiga bilder på gästerna och skriva dit tre roliga fakta om var och en. Erkänn att man skulle känna sig väldigt utvald om man kom till en fest där man som gäst var en del av en konstutställning? Jag skulle. Hej svejs! 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar