Mästerskap i partytrick!

Här ska jag för första gången vara ödmjuk och säga att det KAN vara så att jag inbillade mig att det här blev succé. Men jag tyckte oavsett att det var skitkul, så det får kvala in som värdigt nog att få hamna på den här bloggen. 

På Gotland i somras (efter en otrolig konsert med Daniela Rathana och Miriam Bryant) hade vi lite barhäng på Grå gåsen. Jag blev helt lyrisk när jag kom på att vi skulle arrangera DE STORA MÄSTERSKAPEN I PARTYTRICK. Sagt och gjort. Vi satte upp ett bord för juryn, fick låna ett anteckningsblock av baren och jag studsade runt och började ragga deltagare till tävlingen. Totalt fick vi in ungefär 10 tävlande och bidrogen bestod av olika saker som t.ex. att rappa, göra någon grimasch eller som nedan: göra masken. 

 

 

Inbillade mig att vi som var på baren och från en början främlingar för varandra fick bättre sammanhållning och att det blev en lite mer uppslupen stämning. Bevis för det finns i form av att min kompis Oskar nyligen tog en AW med en av jurymedlemmarna som visade sig jobba i samma bransch som honom. 

Helt gratis att ordna, så lätt, så festligt. Jag hoppas att alla gör något liknande redan idag. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar