Skapa en flirtstation!

Jag tycker att det är LIVET att flirta. Och nu menar jag inte att flirtandet måste ske i raggningssyfte och (för mig) med det motsatta könet. Utan mer att det är som en jargong och en livsstil som piggar upp rejält. Flirta med främlingar, flirta med servitörer, flirta med livet helt enkelt.

Fest och flirt är för mig en perfekt symbios. Och att hjälpa och uppmuntra de som vill men inte vågar flirta på fest är så kul.

Alltså, om du har fest: skapa en flirtstation! Den kan ske och se ut lite hur som helst, men den ska vara inbjudande, vänlig och såklart rätt oskyldig så att vi undviker risk för me too-stämning. 

På min och Fredriks halloweenfest på lördag kommer det vara en flirthäxa på plats. Flirthäxan kommer servera en kärleksbrygd och hjälpa till att skicka flirtar till okända snyggingar. Alltså: man går fram till flirthäxan, skriver ner sin flirt på en hjärtformad post it och därefter lämnar hon över den till den okända snyggingen. En vuxenvariant av att låta en kompis fråga chans. 

När jag var på semester med kompisar för några år sen fixade jag fysiska brev och kuvert och lät dem skicka en hälsning till ett gammalt ragg som de fortfarande tänkte goda tankar om - och sen såg jag till att de postades med snigelpost till raggen i fråga. Det var så kul! 

Har du mot förmodan missat att världens halloweenfest går av stapeln på lördag? Du är varmt välkommen. Vi kommer vara i otroliga lokaler på Brygghuset och jag sätter min professionella heder på att ni kommer tycka det är svinfett. Och just det! All eventuell vinst går till offrena i Gaza. Mer info och biljetter här. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar