Snälla, rara, söta du - kom ihåg musiken!

Hej! Under sommaren kommer blogginläggen fokusera på back to basics. Alltså tips och knep som jag upplever att många glömmer att ta till. Som är gratis och enkla att utföra och som påverkar stämningen negativt om de glöms av.

Idag: Vikten av musik.

"Musik på fest? Duh?", tänker du. Och jag förstår det - men ärligt talat - minst tjugo procent av de tillställningar jag går på ignorerar eller glömmer bort denna viktiga beståndsdel.

Musik är enligt mig som ett filter på verkligheten. Allt blir 20% bättre om musiken finns där. Eller, som den prisbelönta fotografen Jennifer Nilsson säger: "Du märker inte musiken om den finns där men du märker garanterat när den är frånvarande". Eller, som skådespelaren och Jämtlandspresident Eva Röse säger (som också är co-host med mig i podden Heder och festmoral) "man ska bli glad redan när man plingar på dörren!" Och det bidrar musik verkligen till. Glädje alltså.

Jag uppmanar dig å det grövsta att ha flera högtalare. Hemma hos mig har vi en högtalare på toaletten och merparten av de som varit hemma hos oss kommenterar hur festligt det känns. Om du inte vet vad du ska spela för musik vill jag tipsa om En jävla fest - musiken. En Spotifylista där alla gäster i min podd En jävla fest får bidra med tre låtar var som får dem på gott och festligt humör. Messiah Hallberg, Mark Levengood, Linnéa Wikblad, Eva Röse, Penny Parnevik är bara några av alla roliga gäster som bidragit med sina festligaste låtar.

Okej! Vi hörs nästa vecka med mer basic och samtidigt livsviktig information om att fixa fest. Under tiden får du gärna spana in våra roliga festupplägg som passar perfekt nu under sommaren. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar