Spela på folks nostalgi och du har en lyckad fest!

NOSTALGI. Ibland säger jag att jag har ett budord när det gäller att fixa fest. Det är att alla älskar att känna sig sedda. Men jag ska nog stretcha det litegrann och säga att jag har två budord.

Det andra budordet blir då: alla älskar nostalgi! Ha något nostalgiskt tema, eller bara nostalgiska inslag på fester och du är hemma. Vad nostalgi är är ju olika för alla, men jag som var barn på 90talet skulle skrika rakt ut av förtjusning om det blev Oboy och runda mackor med smält ost till vickning.


Applicera detta på fest och du är hemma! Servera till exempel Oboy och runda mackor till vickning. Jag sätter typ min högra hand på att folk kommer svimma av lycka. 

Sätt ut några godisskålar med gamla godisar: refreshers, godisspray, godishalsband o.s.v. Jaja, det är verkligen svinäckligt, men det gör inget. Det är nostalgiskt och alla blir glada. 


En sista sak om vad som är så bra med nostalgi: det går att göra både stort och litet. Fixa bara en liten nostalgisk grej och det höjer stämningen. Fixa en hel temafest och det river taket. You go girl! 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar