Vad är överflödigt att fixa när det gäller fest?

Jakob Grandin, grundare av den legendariska klubben Trädgården i Stockholm, gästade En jävla fest nyligen och festliga frågan till honom var: vad brukar vara överflödigt på fester - vad kan man skita i?

Kanske var det dumt att två personer med åsikten "the more the merrier" fick svara på den här frågan eftersom att vi båda blev lite stumma och ba ".... det är ju kul att ösa på med mycket." 

Men en sak som jag har tänkt på som jag alltid gör, men som jag tror att ingen märker, och det är skyltar av alla dess slag. Dessutom rätt fula skyltar. Jag kan mycket, men design är inte en av de sakerna. 

En fin skylt som fanns under öppningen av Glassbryggan.

En skylt med hur man hittar till toan, en skylt med instruktioner för om man ska swisha något, en skylt med var man lägger pant o.s.v. De flesta brukar ändå fråga "ööh var lägger jag pant?" så jag antar att skyltfixandet är överflödigt. Men I can't stop, won't stop tyvärr. 

Jakob hade en kul idé: Hyr in ett gäng brottare som får framföra budskapen som ska stå på skyltarna istället. I love it. Så otroligt oväntat det hade varit. En brottare som står och säger "pant här" varje gång någon går förbi med en tom ölburk. Om det inte är för dyrt är det ett heligt löfte att jag ska fixa budskapsbrottare till nästa fest.  


OBS rökning dödar.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar