Christopher Garplind om bra värdpresenter

Ok ok, rubriken är lite falsk för Christopher underströk flera gånger hur dålig han är på presenter. Och att han brukar köpa sig fri från sitt dåliga samvete genom att köpa en riktigt dyr champagne. Eller tequila. 

Christopher är min motsats när det gäller fest, kan man säga, och om ni vill höra mig skratta hysteriskt p.g.a. nervös så kan ni lyssna på En jävla fest där han gästade idag. 

Jag tycker att champagne är både trevligt att få och ge MEN kanske lite opersonligt. Men ett sätt att twista till det är ju att skriva "den här ska vara kyld den 11/11 för då ska vi dricka den tillsammans hemma hos mig och sen ska jag bjuda dig på middag". Det här förutsätter såklart att man känner och tycker om personen hyfsat. En kompis skrev "mardröm att bli bokad på det där sättet". Hehe. Själv tycker jag att det är trevligt, även om det inte blir av så gillar jag att känna att vänner och bekanta VILL umgås med mig. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar