Vikten av musik! (För ja det slarvas med.)

Det här kanske låter helt självklart men: Musik! På fest, middagar och gärna i vardagen. Om jag fick bestämma skulle jag bestämma att du ska högtalare typ överallt. 

Hemma hos oss har vi en Google home inne på badrummet. 70% av alla våra gäster kommenterar hur festligt och hotelligt det är att komma in där och det spelas musik även där. 

På fester har jag dock märkt att vissa slarvar med musiken?! Det får man inte göra. Musik MÅSTE vara på. Från allra första början. Sen måste det inte vara "dunka dunka" (som mina föräldrar skulle sagt). Och smaken är ju som baken så jag kommer inte säga vilken sorts musik du ska sätta på. Men någon chill spellista på låg volym. Jag kräver det av dig som läser den här bloggen. Du får tänka att det är som ett IRL-filter som försnyggar allt.

Volymen kan vara så låg som 5% men den SKA vara på. Oavsett om det är en vardgsmiddag, festlig fredagsmiddag eller fest. Den ska också vara på från start. Att det är musik när gäster anländer är på topp tre viktigaste insatser du kan göra för att skapa känsla och stämning.

Okej, säg efter mig. M-U-S-I-K. Musik! Visst har du förstått?  

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar