Förslag på enkel och festlig dejt att fixa till din kärlek

Snart är det alla hjärtans dag! Fira det som firas kan, men köp inte massa engångsartiklar som slängs efter en timme. 

Okej är ni redo för det som hade fått mig att falla pladask om någon hade gett mig det här. Det kanske är oväntat men det är....

Glassproving av årets glassnyheter!

Alltså. Det är ju barnet i mig som blir helt lyrisk av att tänka på det här. Men ja, jag blir verkligen lyrisk. Tanken på att min sambo skulle köpa dessa 7-8 nya sorter och sen göra ett system där jag får betygsätta och leka jury - jag blir kär och galen av tanken. Skulle tycka att det var så gulligt, roligt och oväntat. Alla älskar ju glass och ens inre barn blir vilt av att få äta i princip hur mycket glass man vill.

Till er som mot förmodan inte älskar glass, kör en vinprovning med er älskade. Kanske med viner från olika resmål ni besökt tillsammans under ert förhållande? Och låt din partner gissa vilket vin som hör ihop med vilket fint minne?

Jag lovar att det kommer bli bra. Och det är rätt enkelt och ganska billigt. 

Just det! Den som vill fira alla hjärtans dag med undertecknad kan komma till Brygghuset i Stockholm den 14/2 kl 18 och vara med på min gameshow med tema kärlek! Gratis och svinkul. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar