Låt alla bidra med något valfritt som förbättrar festen!

En kul grej som man kan göra på vilken social tillställning som är: tävling i att göra något för att göra festen eller middagen ÄNNU bättre. Ja man måste förstås inte tävla, man kan låta folk bidra ändå. Men nu är det min blogg och jag gillar tävlingar.

Det här har jag kört på många fester genom årens lopp och som vanligt har jag snott idén. Denna gång från min kompis Jesper som tipsade mig om det här för typ tio år sen.

Sätt en slutpunkt för när alla bidrag måste redovisas, och helst inte för sent på kvällen, typ 22 är lagom. Annars kommer det inte bli av för alla kommer bli för fulla och eller gå hem.

När jag har gjort det här på fester har folk startat instagramkonton åt festen, de har sprungit och köpt glass till alla gäster, de har tejpat ihop hela sitt lag med silvertejp för att det gör att de andra får skratta lite, folk har blandat drinkar till alla gäster och folk har bildat körer och framfört låtar om festen. Skitkul. SÅ enkelt och SÅ billigt. Och så kul för alla får vara med och fixa på ett sätt.

Bilder från min 25årsfest där jag också gjorde den uppskattade "dagens gäst" i Facebook-eventet:


Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar